بهترین آموزش تعمیر بردهای الکترونیکی یا PCB

برای بهترین آموزش تعمیر PCB به این راهنمای 8 مرحله ای نگاهی عمیق بیندازید.
چگونه برد مدار الکترونیکی یا pcbرا تعمیر کنیم؟
مرحله 1 - ابتدا ابزارها و سایر مواد را قبل از شروع بهترین آموزش تعمیر PCB جمع آوری کنید:
قبل از شروع مقاله این نکته را لازم است یاداوری کنیم که برای آموزش تعمیر بردهای الکترونیکی میبایست به مرکز تخصصی تعمیر بردهای الکترونیکی مراجعه کنید.
مراحل یادگیری تعمیر بردهای الکترونیکی در دو بخش مقدماتی و پیشرفته تقسیم میشود.

الف) یک پیچ گوشتی سر صاف، چاقوی تیز، یا کاغذ سنباده فوق العاده
ب) هویه لحیم کاری
ج) هویه هوای گرم
د) نوار مسی چسب
ه) قلم
و) قیچی
ز) موچین
ح) گیره
ط) سواب پنبه ای
مرحله 2 - قسمت آسیب دیده را بردارید

ابتدا PCB خود را با نوار یا چیزی روی سطح کار خود ثابت کنید تا هنگام کار روی آن تکان نخورد. گاهی اوقات، برای تشخیص PCB آسیب دیده، به یک اسیلوسکوپ برای بررسی قدرت سیگنال یا شکل موج در نقاط مختلف نیاز دارید. اما در اینجا به روش دیگری یعنی جستجوی ناحیه سوخته اقدام خواهیم کرد.

هنگامی که قطعه را روی PCB خود پیدا کردید که به درستی کار نمی کند، باید آن را حذف کنید. تفنگ هوای گرم را در دست بگیرید، آن را روشن کنید و آن را در فاصله کمتر از 6 اینچ از قطعه خراب نگه دارید. پس از گذشت بیش از چند ثانیه، سعی کنید با استفاده از یک موچین قطعه را بردارید. اگر سریع بیرون نیامد، باید چند ثانیه دیگر آن را گرم کنید و سپس یک ضربه دیگر به آن بدهید. این بخش مهمی از بهترین آموزش تعمیر PCB است، زیرا کمی تلاش بیشتر از حد نیاز می تواند به PCB آسیب برساند.

مرحله 3 - ناحیه را تمیز کنید و لحیم کاری موجود را بردارید

هنگامی که قطعه شکست خورده را جدا کردید، با استفاده از یک چاقوی تیز شروع به برداشتن مواد لحیم کاری کنید. پس از اینکه لحیم کاری را جدا کردید و کاغذ سنباده را مالیدید، مطمئن شوید که براق و تمیز به نظر می رسد.

مرحله 4 - نوار مسی را روی آن قسمت بچسبانید

هنگامی که قسمت اجزاء تمیز و مرتب شد، باید نوار مسی را روی آن قسمت بچسبانید. مطمئن شوید که نوار مسی آن ناحیه را به طور کامل از طریق سوراخ و قسمتی از اطراف آن همپوشانی می کند.

مرحله 5 - لحیم کاری را اعمال کنید

در این مرحله باید محل اتصال نوار مسی جدید به مسیر موجود PCB را لحیم کنید. برای یادگیری لحیم کاری دستی می توانید دوره های فنی را از بهترین موسسه آموزش لحیم کاری دنبال کنید.

به خاطر داشته باشید که نوار مسی در تماس با گرما به سرعت ذوب می شود. بنابراین، لحیم کاری را تنها زمانی شروع کنید که مطمئن باشید آن را یکباره تمام می کنید.

مرحله 6 - PCB را دوباره تعمیر کنید

اکنون باید ناحیه ای را که به تازگی لحیم کاری کرده اید با قلم فشار دهید و محکم بمالید تا مطمئن شوید که نوار مسی به خوبی چسبیده است.

مرحله 7 - قطعه جدید را بردارید و لحیم کنید

کاری که باید انجام دهید این است که قطعه جدید را روی PCB لحیم کنید. اطمینان حاصل کنید که حرارت خود را تا حد ممکن کم نگه دارید تا نوار مسی ذوب نشود و عضو جدید نیز به اندازه کافی روی PCB ثابت شود. مفصل جدیدی که به تازگی ساخته اید در حال حاضر شکننده خواهد بود، بنابراین لازم است با احتیاط از آن استفاده کنید.

مرحله 8 - نوار اضافی را در ناحیه بازسازی شده برش دهید

آخرین کاری که باید انجام دهید این است که قیچی را بردارید و نوار مسی بیش از حد را روی ناحیه بازسازی شده برش دهید. به یک نکته مهم در اینجا توجه داشته باشید این است که می توانید PCB را پس از تمام این مراحل به عملکرد بازگردانید، اما قطعه تعمیر شده هرگز به اندازه برد اصلی قوی نخواهد بود. با این حال، شما با تعمیر PCB که بسیاری دیگر از پنجره به بیرون پرتاب می کردند، کار بزرگی انجام داده اید.

کلمات پایانی در مورد تعمیر PCB / دوباره کاری
همانطور که مشاهده کردید، آموزش رایگان تعمیرات برد الکترونیکی هنگام تعمیر یا کار مجدد PCB کار سختی نیست. تنها چیزی که برای انجام موفقیت آمیز کار تعمیر PCB نیاز دارید، چند ابزار، کمی راهنمایی و کمی تمرین است. اگر PCB را تعمیر نکرده اید، این بار آن را امتحان کنید و صادقانه نتایج و تجربیات خود را یادداشت کنید. حتی اگر در حین انجام تعمیر PCB مشکلی پیش بیاید، یک مورد الکترونیکی را از دست خواهید داد. اما نوع تجربه ای که از آن به دست خواهید آورد کاملاً ارزشمند خواهد بود. سپس می‌توانید روی قسمت‌های ضعیف‌تر خود کار کنید و سعی کنید در هنگام تعمیر PCB دیگر، همان اشتباه را تکرار نکنید.
در پایان این مقاله پیشنهاد ما شرکت در دوره آموزش تعمیر بردهای الکترونیکی در آموزشگاه های فنی و حرفه ای است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *